“Empordoneses" porta a Roses el taller familiar Projecte Llar, un taller familiar artístic sobre els refugiats

Dissabte vinent, 7 de maig (11 h), a Ca l'Anita, dins de les activitats del cicle "Empordoneses", Fiona Morrison i Pilar Farrés impartiran un taller familiar on es treballarà de forma artística el concepte de refugiat. El taller és gratuït i s'emmarca dins l'exposició multidisciplinària fugiRfugi instal·lada actualment a Ca l'Anita.
06/05/2016 10:51 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El taller Projecte Llar neix amb la voluntat de promoure el debat sobre un fet de candent actualitat com és la migració de milers de persones que arriben a les fronteres d’Europa esperant trobar-hi asil. Persones que han abandonat la seva llar en els països d’origen i que esperen trobar refugi en els seus països d’acollida.


El taller es compon de tres elements: la llar, com a font d’inspiració; el cos, com a mitjà viu d‘expressió; i la pintura, com a resultat plàstic del treball amb les emocions i les sensacions. La intenció és crear un ric espai on infants i adults puguin compartir sensacions i experiències, i d’aquesta manera, establir i refermar lligams molt especials

 

L'activitat forma part del projecte Empordoneses, nascut l'any 2010 a Figueres. En un principi es va caracteritzar per constituir una trobada d'artistes empordaneses, així com per explorar les particularitats i les dimensions del món femení. Avui Empordoneses busca abraçar totes les manifestacions i disciplines artístiques possibles.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document