30 badies de 27 països diferents participen al Congrés Internacional de les Badies més Belles del Món

Yeosu acull aquests dies el Congrés Internacional de les Badies més Belles del Món. Les 38 badies que integren el club, juntament amb agents locals i estatals de Korea, participen en el congrés centrat en la preservació del litoral i on es presenten polítiques i accions per a treballar en aquesta línia.
17/10/2014 12:40 -    

Aquest matí ha tingut lloc l'obertura oficial del Congrés a càrrec del President del Club, el Sr. Galip, el Sr. Ju Cheolhnyeon, alcalde de la ciutat de Yeosu i Lee Nak-Yon, Governador de la província de Jeolla Namdo.

La representació de la delegació de la Badia de Roses, encapçalada per l'alcaldessa Montse Mindan i el regidor de Turisme Agustí Ribera, amb l'acompanyament i assessorament de David Miró, delegat de l'Àgència Catalana de Turisme a l'Àsia i Pacífic, presentaran al club i a l'assemblea general noves propostes encaminades a dinamitzar i capitalitzar la plataforma que ofereix el club per crear producte exclusiu i únic, afavorint la seva comercialització dirigint-lo a un públic objectiu interessat en viure experiències especials i úniques, tal com ho és la Badia de Roses.

La Badia de Roses amb el segell d'una de les badies més Belles del Món encaixa també en una selecció de propostes que l'Agència Catalana de Turisme està treballant, amb el nom de “Catalunya Premium”, per tal d'oferir una línia de productes catalans selectes orientats als nous mercats emissors emergents.

Es proposa treballar també amb badies del mediterrani, creant sinèrgies amb badies de Córsega, Croàcia, Montenegro, Turquia i Grècia per a oferir una ruta on viure experiències úniques i exclusives, sota el nom “Visit the most beautiful Bays in the Mediterranean”,captant l'interès d'operadors turístics.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document