Comissats 8 vehicles i material per valor de 50.000€ en un nou operatiu policial conjunt a Roses

Un nou operatiu conjunt entre Policia Local de Roses i Mossos d’Esquadra ha permès el decomís de material destinat a la venda irregular al passeig Marítim de Roses, valorat en un import de 50.000 €. El dispositiu va tenir lloc el passat dimecres 21 d’agost i és fruit del seguiment policial realitzat durant els darrers dies, que ha permès obtenir les evidències suficients per decomissar vuit cotxes que es feien servir com a magatzem.
23/08/2019 09:23 -    

A més de l’enretirada de productes amb un alt valor econòmic, aconseguida amb un dispositiu minuciosament preparat que no ha generat cap aldarull ni enfrontament amb els manters, l’actuació d’aquesta setmana ha permès l’obertura de diligències penals per falsificació per part de Mossos d’Esquadra i de diligències administratives per venda irregular a l’espai públic per part de la Policia Local.

L’Ajuntament de Roses continua apostant per l’estratègia de maximitzar els decomissos de material amb l’objectiu de reduir rendibilitat econòmica, fugint de les operacions “espectacle” que posen en perill la integritat dels agents i dels manters, sense generar resultats efectius.

Una vegada més”, -recorda el regidor de Seguretat Ciutadana de Roses, “la via policial no serà mai la solució definitiva a aquest fenomen. Els Ajuntaments necessitem eines per evitar la venda irregular, però també cal afrontar aquest fenomen com un problema social estructural a la nostra societat i que les administracions competents busquin solucions a través de la regulació d’estrangeria i la integració social de les persones que practiquen la venda irregular”.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document