El grup JUBITEATRE ofereix al TMR una doble funció amb l'obra “Per no entendre el castellà”

El grup de teatre integrat per jubilats de Roses “Jubiteatre” oferirà al Teatre Municipal de Roses els propers dimecres i divendres (27 i 29 de maig respectivament), la representació de l'obra “Per no entendre el castellà”. El grup torna a oferir una proposta teatral després de l'èxit assolit amb la seva primera estrena, representada l'any 2013.
25/05/2015 12:03 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Jubiteatre va néixer l'any 2013 de la mà de la rosinca Fina Puigdomènech, qui va engrescar un grup de set jubilats del municipi en la preparació de la peça teatral “Tots bojos per una torre”, interpretada en tres ocasions a Roses, així com a Palau Saverdera i Garriguella. L'èxit aclaparador de públic assolit va animar integrants i directora a continuar amb aquesta iniciativa.

 

Per no entendre el castellà” és, doncs, la segona aventura teatral d'aquest grup, que ha incorporat cinc nous integrants i que es troba preparant l'obra des del passat mes de febrer. Els assajos s'han succeït des de llavors de dos a tres cops per setmana, amb dues hores d'assaig durant cada sessió.

 

Un dels aspectes que destaca la directora del grup és l'entusiasme i rigorositat amb què tots els components han preparat l'obra, així com la validesa d'iniciatives d'aquestes característiques per contribuir a què la gent gran del municipi es mantingui activa, treballant en grup, relacionant-se i divertint-se i, inclús, exercitant la memòria amb la preparació dels seus personatges.

 

La primera de les representacions tindrà lloc dimecres 27 de maig, a les 18 h, i estarà destinada al públic jubilat de Roses. Comptarà a més amb la participació de les dues corals dels clubs de jubilats del municipi (Casa del Mar i casal del Pescador). Divendres 29 de maig, a les 21 h, s'oferirà la segona funció, en aquest cas oberta al públic en general, i comptarà amb la presentació d'una peça a càrrec d'Ignasi Tomàs (director del Grup de Teatre de Roses) com a rapsode.

 

El preu de l'entrada funcionarà amb el sistema de “taquilla inversa”, consistent en què cada espectador abona a la sortida de la funció l'import que considera oportú, un cop vist l'espectacle.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document