El Mulla’t 2012 recapta a Roses 1.204 €

El passat divendres 6 de juliol es va celebrar a per sisena vegada consecutiva a la Piscina Municipal de Roses la campanya solidària “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”. Unes 200 persones es varen mullar per la causa, arribant a nedar un total de 121.138 metres. La jornada va assolir una recaptació de 1.204,10 €: 1.059 € de la venda de material i 145,10 € de donacions fetes a la guardiola del Mulla’t. El material que va quedar, estarà a la venda encara durant tota aquesta setmana a la piscina.
Mulla't 2012

Mulla't 2012

10/07/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

A més dels usuaris i persones que van participar en la jornada solidària al llarg de tot el divendres, destaca també la participació dels nens i nenes del Casal Esportiu que, tant al matí com a la tarda, varen anar sumant metres sense parar i de forma rotativa a favor de l’esclerosi múltiple.

Els diners recaptats ja s’han enviat a la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i, juntament amb les recaptacions de totes les piscines adherides a la campanya d’arreu de Catalunya, seran destinats a projectes que permetin millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen aquesta malaltia al nostre país.

Per tot plegat, en nom de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i de la Piscina Municipal – Ajuntament de Roses volem donar les gràcies a totes aquelles persones que varen participar a l’acte, mostrant així la seva solidaritat.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document