El programa Cantamania de TV3 arriba a Roses

L’escenari del programa de TV3 “Cantamania” s’instal·larà demà a la tarda (dimarts, 18 de juliol) a la plaça Catalunya de Roses, per donar la possibilitat a rosincs i rosinques a participar en aquest refrescant i estiuenc concurs de cant.
14/07/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

"Cantamania" és un programa diari que, al llarg de l’estiu es passejarà per un total de 50 poblacions de Catalunya, animant els seus ciutadans a participar, disfrutar i ser protagonista de la festa, a través d'una acció tan popular, senzilla i habitual com és la de cantar. No és un programa per a professionals, és un concurs per a aficionats que tinguin ganes de passar-s'ho bé cantant o, també, col·laborant perquè els seus veïns facin una bona actuació, primer a la seva població, després, si hi ha sort, a la gala setmanal, i, al final, a la gran gala de final de temporada. Tot, amb aires i ambient de festa major."Cantamania" és una producció de Gestmusic per a TVC, dirigit per Tinet Rubira i presentat per l'Àlex i la Roser, que serà a la graella de TV3 de dilluns a divendres (20.30 h) fins a finals de setembre.

L'Àlex i la Roser presenten aquests concursos locals, amb 4 categories diferents en què poden participar els voluntaris que s'apuntin per demostrar les seves qualitats artístiques: cançó en català, cançó en castellà, cançó en anglès i adaptacions o lletres inventades. Els guanyadors de cada categoria rebran un premi. I també, per animar més la festa, hi haurà guardó per al pitjor cantant.

Els guanyadors dels concursos locals participen en una gala setmanal, que tindrà lloc a Barcelona els dijous, a partir del 20 de juliol. Hi haurà 11 gales, en directe i en horari de "prime time" després del "Telenotícies vespre", on participaran els 5 guanyadors dels concursos locals en les 4 categories previstes. Les gales seran presentades per l'Àlex i la Roser, i també hi haurà premi per als guanyadors.

A finals de setembre, hi haurà la supergala final, amb premis especials i viatges per als millors cantants de karaoke de Catalunya.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document