Ajuntament de Roses
Sou a: Inici / Noticies / Històric / S'adjudiquen els treballs d'urbanització de la plaça Tarradellas

S'adjudiquen els treballs d'urbanització de la plaça Tarradellas

L’Ajuntament de Roses ha adjudicat els treballs d’urbanització de la plaça Tarradellas, situada entre els carrers Puig Rom, Arquitecte Gaudí, Cap Norfeu i Jaume I, en la zona coneguda com l’eixample de la vila
Imatge general Plaça Tarradellas

Imatge general Plaça Tarradellas

Plaça Tarradellas

Plaça Tarradellas

20/04/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Amb aquest projecte, que compta amb un pressupost de 480.000 euros, es remodelarà un espai superior als 4.000 m2, convertint-lo en zona verda i d’esbarjo.

El sector on es troba aquest solar es caracteritza per una elevada densitat de població, degut a la presència de nombrosos edificis plurifamiliars i locals comercials. A més, el sector compta en certs períodes de l’any amb una forta afluència turística, gràcies a la seva proximitat amb el passeig marítim (només a 200 metres) i amb la zona comercial de l’eixample de Roses.

D’acord amb aquestes característiques, la plaça ha estat pensada perquè aculli diferents usos, com zones d’estada i descans, jocs infantils o una àrea de patinatge i per anar amb bicicleta. La distinció dels espais s’aconseguirà amb la creació de trames de diferents paviments per a cada ús, separades per passos de vianants, arbres i parterres. La intenció és crear una composició final formada per diferents colors i textures.

La urbanització es completarà amb la instal·lació d’una seixantena de punts de llum, entre fanals i columnes de llum, així com el mobiliari urbà necessari, consistent en papereres, una quarantena de bancs, jocs infantils, i pilones retràctils encarregades del control d’accés de vehicles.

Per últim, el projecte preveu la plantació d’uns 280 m2 de plantes aromàtiques i d’una vuitantena d’arbres, que permetran la creació de zones d’ombra. Es preveu que les obres, que s’iniciaran en les properes setmanes, tinguin una durada d’uns cinc mesos.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Imatge

Imatge general Plaça Tarradellas
Plaça Tarradellas
Accions del document

© Ajuntament de Roses 2013
Pl. de Catalunya, 12 - 17480 ROSES
Telf: 972 25 24 00 - informacio@roses.cat

Desenvolupament i Projecte Web per SEMIC Internet