Sessió ordinària del ple municipal de Roses

Dilluns 24 de setembre (20 h), tindrà lloc a la sala d'actes de l'Ajuntament de Roses la sessió plenària municipal corresponent al mes de juny.
Ple municipal de Roses

Ple municipal de Roses

24/09/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  
ORDRE DEL DIA

1. APROVACIÓ DE L’ACTA DE LA SESSIÓ PLENÀRIA ANTERIOR

Ordinària del 27 d’agost de 2012

2.INFORMACIÓ DE L’ALCALDIA

3. RATIFICAR LA RESOLUCIÓ DE L’ALCALDIA NÚM. 2240/07.09.12, DE DATA 4 DE SETEMBRE DE 2012, EN LA QUE S’APROVA EL PROTOCOL DE COL·LABORACIÓ ENTRE LA FUNDACIÓ CASA DE CULTURA DE LA DIPUTACIÓ DE GIRONA I L’AJUNTAMENT DE ROSES PER AL DESENVOLUPAMENT DEL PROJECTE FITAG ALS MUNICIPIS DE LA DEMARCACIÓ DE GIRONA.

4. SUBSANAR L’ERRADA DE L’ARTICLE 21.2.a) DEL REGLAMENT DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA

5. APROVAR L’ADDENDA RELATIVA A LA MODIFICACIÓ DEL PREU DEL CONVENI, DE DATA 7 D’ABRIL DE 2003, ENTRE TELEVISIÓ DE CATALUNYA SA I L’AJUNTAMENT DE ROSES, REFERENT A LA INSTAL·LACIÓ I MANTENIMENT D’UNA CÀMERA DE TELEVISIÓ PER A LA CAPTACIÓ I DIFUSIÓ D’IMATGES DE L’ENTORN GEOGRÀFIC I PAISATGÍSTIC DE ROSES.

6
. INFORMAR AL PLE DE LA RENÚNCIA DELS REGIDORS D’AQUESTA CORPORCIÓ QUE TENEN DEDICACIÓ EXCLUSIVA A LA PAGA EXTRAORDINÀRIA DE NADAL DE L’ANY 2012.

7. MOCIÓ QUE PRESENTA EL GRUP MUNICIPAL PSC-PM DE ROSES PER BUSCAR LES FÓRMULES ADEQUADES PER PAGAR ALS TREBALLADORS I TREBALLADORES MUNICIPALS LA PAGA EXTRAORDINÀRIA DE NADAL.

8. MOCIÓ QUE PRESENTA EL GRUP MUNICIPAL PSC-PM DE ROSES PEL RECONEIXEMENT INSTITUCIONAL DE L’ORIGEN DE ROSES.

9. PRECS I PREGUNTES

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document