La gent de més de 60 anys de Roses impulsa activitats formatives i culturals en el marc del Programa +60

El proper dimarts 15 de maig, tindrà lloc al Teatre Municipal de Roses una nova sessió del programa participatiu +60, impulsat pel Consell Comarcal de l’Alt Empordà i diversos ajuntaments de la comarca. El projecte, destinat a promocionar accions i activitats per a un envelliment actiu, centra actualment a Roses l’atenció en la creació d’un programa formatiu i cultural desenvolupat per i per a veïns i veïnes de més de 60 anys.
11/05/2018 15:23 -    

Durant la sessió del proper dia 15 es donarà continuïtat a la darrera reunió celebrada el passat 4 d’abril, la qual comptà amb una important participació, amb una seixantena d’assistents. Dimarts, doncs, se seguiran tractant aspectes relacionats amb la millora de l’oferta formativa i cultural del municipi adreçada a la població de més de 60 anys.

 

Conèixer quines necessitats té aquest segment de població i quins són els àmbits en què la població de més de 60 anys pot aportar la seva experiència i oferir activitats de caire cultural, formatiu, etc, serà l’eix central de la reunió, on també es presentaran els components del l’equip promotor i d’impuls del programa +60 a Roses.

 

La sessió tindrà lloc a les 17 h, al Teatre Municipal de Roses. Hi poden assistir totes aquelles persones interessades, encara que no hagin participat en la sessió anterior.

 

El Projecte +60 té per objectiu definir quines polítiques i iniciatives locals calen per fomentar un envelliment actiu i digne en els propers anys, per tal que aquestes s’ajustin a la nova realitat i necessitats de la gent gran d’avui dia. Les accions que ara es porten a terme són fruit dels tallers participatius realitzats al llarg de 2017, en què es va obrir el debat per conèixer quina és la visió i reptes de futur d’una generació que, acabada d’entrar o a punt d’entrar en la jubilació, inicia una nova etapa vital amb noves necessitats i inquietuds.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document