La Piscina Municipal de Roses ofereix un abonament de cine

La Piscina de Roses, en col·laboració amb Cinemes Roses, ofereix des del 17 de març la campanya de promoció “Fest-te un abonament de cine!”, a través de la qual tots els nous abonats obtenen un descompte del 50% en la matrícula i entrades per anar al cinema de Roses. Les quotes individuals són gratificades amb dues entrades, mentre que les familiars obtenen una entrada per a cada membre de la família. La promoció és vàlida fins exhaurir les entrades disponibles.
18/03/2014 09:44 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Aquesta promoció és acumulable al descompte especial d'un 20% en la matrícula amb què ja compten les persones empadronades tant a Roses com a qualsevol de les poblacions que han signat convenis de col·laboració amb la Piscina Municipal de Roses. Actualment, aquests municipis són Castelló d'Empúries, Llançà, Cadaqués, Sant Pere Pescador, Vilajuïga, Pau, Vilamaniscle, Port de la Selva i Portbou.

 

Finalment, cal esmentar que els abonats a l'equipament ja disposen de forma permanent d'un preu prefencial per anar al cinema rosinc, de manera que gaudeixen d'un preu reduït tots els dies de dilluns a divendres (festius inclosos) Per disposar d'aquest descompte, només cal que els abonats s'identifiquin a les taquilles del cinema presentant el carnet de la Piscina conjuntament amb el seu DNI (excloses les sessions de cinema en 3D).

 

 

La Piscina Municipal de Roses ofereix piscines climatitzades amb una aigua de gran qualitat, zona Spa (sauna, bany de vapor, dos hidromassatges i un solàrium natural exterior), 250 m2 de sala de fitness amb un complet equipament Star Trac, una sala polivalent i la sala d’Spinning. A més, una àmplia oferta d’activitats aquàtiques per a totes les edats i nivells, activitats de condicionament físic i salut (spinning, pilates, aiguagim, gimnàstica abdominal hipopressiva, aerodansa...), així com programes específics de salut, com les activitats aquàtiques prepart i terapèutiques.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document