L'òpera-teatre “ALLEGRO” arriba al TMR el 29 de març

El proper diumenge 29 de març (18 h), la companyia Cor de Teatre porta a Roses la representació del musical Allegro. Després de l'èxit internacional d'Operetta, la companyia ofereix el seu nou muntatge, dirigit en aquesta ocasió pel component de Tricicle Paco Mir.
25/03/2015 10:10 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Allegro mostra la relació quotidiana de qualsevol persona amb l'univers musical que l'envolta; un viatge vertiginós de la mà de catorze cantants a capel·la que exploren i esborren les fronteres entre la gran música clàssica i l'humor visual més sofisticat, fent-nos veure que tot el nostre entorn està guarnit per un art sense el qual no s'entendria aquest misteri que anomenem vida.

 

Tres anys després de l’esclat apoteòsic que va suposar l’Operetta, Cor de Teatre estrena una nova proposta inscrita, en línies generals, dins els paràmetres que tan bons resultats han donat al ja consolidat grup “teatrovocal”; és a dir, una acurada i engrescadora tria musical, 14 veus sensacionals, bon humor, frescor i originalitat.

 

Les entrades per a la representació de diumenge (20 €), ja es poden adquirir anticipadament a les oficines de l’Ajuntament (Plaça de Catalunya, 12, 1r pis -Casa Mallol-) de dilluns a divendres de 10 a 14 h. A les taquilles del Teatre Municipal de Roses, una hora abans de l’inici de l’espectacle. Descomptes: carnet de jubilat, Carnet Jove i carnet de la Biblioteca de Roses. Entrada gratuïta per a tots els menors de 16 anys (acompanyats per un adult) i per a les parelles lingüístiques de Roses.

 

Dramatúrgia i direcció escènica: Paco Mir

Direcció musical: David Costa

Arranjaments: Pere-Mateu Xiberta

Intèrprets: Mariona, Ginès, Maria Casado, Maria Santallusia, Glòria Garcés, Nasi Marco, Exequiel Casamada, Joan Rigat, Jorge Tello, Enric López, Miquel Gili

 

Escenografia: Zer0quatre

Vestuari: Myriam Ibáñez

Il·luminació: Lluís Martí

Ajudant de direcció: Gilbert Bosch

Producció: Somfónics

Coproducció: Temporada Alta 2014

El Canal-Centre d'Arts Escèniques

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document