Primera sessió de presentació de la Guia d’estil per a l’Ajuntament de Roses

Aquest matí ha tingut lloc a l'Ajuntament de Roses la primera sessió de la presentació de la Guia d'estil per a l'Ajuntament de Roses, en què ha participat un grup de 38 treballadors de la corporació. La finalitat d'aquesta nova eina és millorar la competència lingüística del personal de l’administració local així com la qualitat lingüística dels textos que produeixen.
21/11/2014 10:55 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Des de l’Oficina de Català de Roses, durant els darrers mesos s'ha estat treballant en la preparació de la Guia d’estil per a l’Ajuntament de Roses, un material per dotar el consistori d’una eina de consulta que permeti homogeneïtzar els documents pel que fa a convencions gràfiques, criteris lingüístics i usos administratius per a la millora dels textos que es generen (impresos o digitals).


Als assistents a la primera sessió de presentació d'aquest matí, se’ls ha explicat com funciona la Guia i quins criteris s’hi treballen, i se’ls ha lliurat uns exercicis a fi que els resolguin amb l’ajuda d’aquest nou material i d’altres recursos lingüístics de la xarxa, que també se’ls ha mostrat. En una propera sessió pràctica prevista per al 4 de desembre, es comentaran i corregiran aquests exercicis i es resoldran dubtes.

 

Un segon grup de treballadors de l’Ajuntament assistirà a una altra sessió de presentació d’aquesta Guia, amb la corresponent sessió pràctica, els dies 28 de novembre i 12 de desembre. A més, el personal de l'Ajuntament pot trobar la Guia d'estil a la seva Intranet per a la seva consulta.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document