Inscripcions obertes per als campus i cursos d’estiu de la Piscina de Roses

Les inscripcions per participar en els campus i cursos que la Piscina de Roses ha programat per aquest estiu segueixen obertes. Les activitats, que es realitzaran entre l’1 de juliol i el 31 d’agost, inclouen el Campus Natació&English i el Campus de Natació Sincronitzada, així com cursos de natació per a totes les edats.
24/05/2019 11:40 -    

El Campus Natació & English és un projecte educatiu adreçat a nens i nenes de 5 a 13 anys i adaptat a les característiques dels participants, que es basa en quatre eixos: la natació, l’anglès, la diversió i l’educació en valors. Es faran grups segons l’edat i el nivell, i es programa de dilluns a divendres i de 8.45 a 13.30 h, amb servei de menjador opcional. A més, els dimecres estaran plens de sorpreses amb sortides i activitats lúdiques. Tot plegat es realitzarà a les instal·lacions de la Piscina, amb monitors qualificats i amb la coordinació acadèmica i el professorat de Prestige Idiomes per a les sessions d’anglès.

 

Per la seva banda, el Campus de natació sincronitzada és una proposta que combina la iniciació a aquesta disciplina esportiva (a l’aigua i en sec) amb les activitats aquàtiques, la creativitat i la recreació. Es realitza a les instal·lacions de la Piscina amb monitors qualificats i s’adreça a nois i noies, que sàpiguen nedar, de 8 a 14 anys. També es durà a terme de dilluns a divendres de 8.45 a 13.30 h, amb servei de menjador opcional, i destinarà els dimecres a activitats lúdiques i sortides.

 

Com cada estiu, s’ofereixen els cursos de natació per a totes les edats i els nivells, des dels programes de nadons fins als grups d’adults. Els cursos d’educació infantil i primària i els de joves són intensius, de dilluns a divendres, tots ubicats en franges de tarda. La periodicitat d’aquests cursos és mensual i cada participant es podrà inscriure el juliol i/o l’agost.

 

Per últim, el Pack fitness, que no s’atura a l’estiu, presentarà una seixantena de sessions a la setmana, aproximadament, entre juliol i setembre, amb activitats com Spinning, aiguagim, Pilates, Zumba, tonificació, Strong, TRX, natació en aigües obertes... A començaments de juny la Piscina disposarà de la graella d’estiu a punt.

 

Disposeu de tota la informació sobre la programació d'estiu a la web de la Piscina de Roses

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document