S'obre la preinscripció dels Casals d'Estiu de Roses, amb més de 1.100 places ofertades

Entre el 22 i el 30 d'abril, l'Ajuntament de Roses obre el període de preinscripcions per participar en els Casals d'Estiu 2014 que es realitzaran durant els mesos de juliol i agost a la població. Enguany, l'oferta de casals inclou el Casal Esportiu (amb un total de 450 places destinades a edats de 7 a 14 anys), el Casal Infantil (350 places per a nens i nenes de 3 a 12 anys), i el Tardestiu, que oferirà tallers i activitats lúdiques i esportives durant la franja horària de 16 a 19 h (de 3 a 14 anys, 350 places).
23/04/2014 07:50 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Per participar en qualsevol de les modalitats que ofereixen els casals municipals de Roses, és indispensable tramitar una preinscripció prèvia per a la reserva de plaça. El període de preinscripcions està obert fins al proper 30 d'abril i es poden realitzar a través de l'adreça www.roses.cat, o bé presencialment, al Servei d'Atenció al Ciutadà (SAC) de l'Ajuntament.

 

 

Els casals es realitzen en al pavelló poliesportiu municipal (casal esportiu) i a l'escola Els Grecs (casal infantil), a més de les nombroses activitats a l’aire lliure i sortides previstes. Les activitats es divideixen en grups en funció de l’edat, adaptant-se a les característiques i necessitats pròpies de cada grup i ofereixen un espai de trobada i diversió durant l’estiu, amb diversos recursos educatius i de lleure.

  

Podeu consultar preus, horaris i informació complementària en el següent enllaç

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document