Una vuitantena d’activitats a preus populars, a la novena Festa del Mar de Roses

Se celebrarà dissabte 16 i diumenge 17 de juny al Port Esportiu de Roses i inclou el lliurament dels quarts premis Arjau. En el marc de la Festa del Mar dissabte 16 de juny es durà a terme el segon “Market Hola Estiu” per dinamitzar el comerç del municipi
12/06/2018 12:24 -    

La novena edició de la Festa del Mar de Roses, que se celebrarà el cap de setmana del 16 i 17 de juny, oferirà una vuitantena d’activitats a preus populars amb l’objectiu de mostrar als visitants tot el potencial turístic del municipi i divulgar els extraordinaris atractius de la destinació.

Durant la Festa del Mar, que vol ser una jornada de portes obertes per donar la benvinguda a la temporada d’estiu, el visitant podrà gaudir per un preu a partir de cinc euros d’ excursions marítimes a Cadaqués, Cap de Creus i al Cap Norfeu, en caiac, batejos de windsurf, de caiac, de vela i de paddle surf ,sortides en menorquina per la badia de Roses, un circuit de minigolf, Banana, excursions en tren a Punta Falconera i al Puig Rom, 20% de descompte al parc aquàtic Aquabrava, entre d’altres activitats . També s’han organitzat visites guiades per la Ciutadella i el Castell de la Trinitat. A més, es compta amb l’activitat Butterfly Park de Castelló d’Empúries que ofereix un 2x1 als participants de la Festa del Mar.

Les reserves per gaudir de les diferents activitats es poden fer a través del correu electrònic info@enroses.com i del telèfon 650 27 24 27. O comprant el tiquet a l’entrada del Port Esportiu al punt d’informació de l’Estació Nàutica . Els horaris de les activitats de la Festa del Mar són dissabte 16 de juny de les 9:30h a les 20:30h i diumenge de les 9h a les 20:30. El punt d’informació estarà obert de 9h a 18h dissabte i diumenge.

La novena Festa del Mar està organitzada per l’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roses, del Port de Roses, i de Roses Comerç.

Segon “Market Hola Estiu”

En el marc de la Festa del Mar dissabte 16 de juny es durà a terme el segon “Market Hola Estiu” la innovadora proposta que Roses Comerç va impulsar l’any passat amb l’objectiu de dinamitzar el comerç del municipi . Amb voluntat renovadora l’Associació va voler donar un gir i un nou format a la Fira que ha dut a terme els últims anys .

La segona edició del “Market Hola Estiu” es durà a terme a partir de les 18h i fins la mitjanit a l’esplanada de la Ciutadella de Roses i reunirà una vintena de comerciants que exposaran els seus productes relacionats amb la moda, l’artesania, els complements i es podrà gaudir d’un espai gastronòmic on es podran degustar les especialitats dels comerciants rosincs. També hi haurà actuacions musicals ( Dia de la música Fest), un taller infantil i una desfilada de moda. La passarel.la de la desfilada de moda anirà a càrrec dels alumnes de 1r. Cicle d’Activitats Comercials i l’organització de la passarel.la a càrrec dels alumnes de 3r ESO Centre Escolar Empordà.

Quarts premis Arjau

Dissabte 16 de juny a les 18h es durà a terme a la Ciutadella de Roses el lliurament dels quarts premis Arjau amb què es vol reconèixer a persones vinculades al municipi i que han tingut una trajectòria de referència, que han aconseguit deixar emprempta , marcar un camí a seguir i portar el nom de Roses arreu.

Fins ara el premi Arjau l’han rebut: l’artífex del Bulli, Juli Soler; el fundador del GEN, Eloi Borràs, (a títol postum); els fundadors de dos restaurants emblemàtics i de referència de Roses: Alfons Magester, del restaurant Cal Campaner i, Clara Cortada, de La Sirena; els empresaris Josep Moyano, impulsor del grup Prestige Hotels; Pere Sanés, també del sector de la restauració; i Joan Plana, del sector del comerç.

L’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus considera que el nom del guardó, Arjau, és molt addient per uns reconeixements d’aquest tipus ja que la paraula serveix per designar la barra de ferro o de fusta que es fixa a l’eix del timó d’una embarcació i la fa moure.


  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document