OFICINA DE CATALÀ

Adreça: Pl. de Sant Pere 1, 2n.

Ca l'Anita


Codi postal: 17480
Població: ROSES

Telèfon: 972 25 39 47
Fax: 972 25 39 47

a/e: roses@cpnl.cat
Web: cpnl.cat/xarxa/cnlgirona/roses/L’Oficina de Català de Roses depèn del Consorci per a la Normalització Lingüística, en el qual participa el nostre Ajuntament. Ofereix assessorament lingüístic: consultes, correcció de textos, informació de recursos bibliogràfics i informàtics, difusió de diferents terminologies específiques, informació sobre drets lingüístics, informació sobre les proves de català de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat.

D’altra banda, desenvolupa una tasca de dinamització de l’ús de la llengua: anàlisi lingüística d’organitzacions que volen iniciar un procés de normalització, plans lingüístics per a empreses, convenis i acords de col·laboració amb entitats i associacions, i suport a iniciatives relacionades amb la normalització lingüística.

En l’àmbit de l’ensenyament del català, ofereix cursos de 45 o 90 hores de nivell bàsic, elemental, intermedi, de suficiència i superior. A més, disposa del Servei Obert de Català, que permet iniciar, ampliar i perfeccionar els coneixements de la llengua catalana de manera flexible i individualitzada.

Assessora els tribunals o òrgans tècnics de selecció en la valoració de la prova de coneixements de llengua catalana en les convocatòries de places de l’Ajuntament i col·labora amb diverses àrees del consistori.

Logo CPNL


Horari d’atenció al públic: De dilluns a divendres, de 10 a 14 h

Webs d'interès


  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Com anar-hi

Accions del document