Promoció Econòmica
Horari d'atenció al públic: 9.30 a 14 hores

Carrer de Madrid, 1
Tel: 972 152 521
promocioeconomica@roses.cat

Curs de anglès A2 (40h)

Adreçat a persones que volen assolir uns coneixements mínims per desenvolupar tasques d'atenció al públic en l'àmbit laboral.

 

Quan: Dilluns, dimecres, i divendres alterns.

Horari: de 19 a 21 h.

Dates: del 18 d'octubre al 13 de desembre de 2021

 

Preu inscripció general: 65 €

Preu inscripció reduïda: 30 € ( Per a persones desocupades i que estiguin inscrites com a demandants d’ocupació a l’Oficina de Treball de la Generalitat. Cal presentar el full de Renovació de la Demanda d’Ocupació de l’Oficina de Treball de la Generalitat i es comprovarà d’ofici la situació de desocupació.
Per persones en situació d’Expedient Temporal de Regulació d’Ocupació (ERTO). Cal presentar un certificat de l’empresa fent constar/acrediti que la persona inscrita al curs en el moment de la inscripció està en situació d’ERTO o bé la Resolució del SEPE on es reconeix la situació d’ERTO de la persona inscrita al curs.)

Preu inscripció exempció: 0€ (Joves de 16 a 29 anys que estiguin inscrits al Programa de Garantia Juvenil. Cal presentar el Certificat d’inscripció al Fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil expedit pel Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social.)


Preinscripcions: del 13 al 30 de setembre de 2021.

Proves de nivell (si no es pot acreditar nivell A1): el 4 d'octubre a les 19h a l'Àrea de Promoció Econòmica (C/ Madrid, 1; 1er pis)

Inscripcions: 7 i 8 d'octubre de 2021, un cop confirmada la plaça.

  • Al SAC de l'Ajuntament de Roses (Plaça Catalunya, 12). De dilluns a divendres, de 8 a 14 h. Cal demanar cita prèvia al tel. 972 25 24 00 o bé via web citaprevia.roses.cat
  • O via web a l’adreça: inscripcions.roses.cat

 

Lloc de realització del curs: Àrea de Promoció Econòmica (c/ Madrid, 1; 1er pis)

Per a més informació truqueu al 972 152 521.

Mesures Covid-19: Per assistir als cursos cal complir amb les mesures d'higiene i protecció establertes per les autoritzats ús de mascareta, higiene de mans i distància.

IMPORTANT: En cas que s'adoptin mesures de limitació de la mobilitat degut a Covid-19, la formació s'impartirà en format de videoconferència. Cal que les persones que s'inscriguin a aquests cursos tinguin dispositiu (ordinador, tauleta o telèfon mòbil amb connexió a internet) per poder seguir el curs per videoconferència, si s'escau. No es retornarà l'import del curs en cas de modalitat de videoconferència.

 

Accions del document