Promoció Econòmica
Horari d'atenció al públic: 9.30 a 14 hores

Carrer de Madrid, 1
Tel: 972 152 521
promocioeconomica@roses.cat

Curs d'anglès A1 (40h)

Adreçat a persones (sense coneixements previs) que volen assolir uns coneixements mínims per desenvolupar tasques d'atenció al públic en l'àmbit laboral.


Quan: Dilluns, dimecres, i divendres alterns.

Horari: de 9:30h a 11:30h.

Dates: del 10 d'octubre al 5 de desembre del 2022


Preu inscripció general: 65 €

Preu inscripció reduïda: 30 € Per a persones desocupades i que estiguin inscrites com a demandants d’ocupació a l’Oficina de Treball de la Generalitat. Cal presentar el full de Renovació de la Demanda d’Ocupació de l’Oficina de Treball de la Generalitat i es comprovarà d’ofici la situació de desocupació.

Preu inscripció exempció: 0€ Joves de 16 a 29 anys que estiguin inscrits al Programa de Garantia Juvenil. Cal presentar el Certificat d’inscripció al Fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil expedit pel Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social.

 

Inscripcions: 12 de setembre de 2022Places limitades.

 

Al SAC de l'Ajuntament de Roses (Plaça Catalunya, 12). De dilluns a divendres, de 8 a 14 h. Cal demanar cita prèvia al tel. 972 25 24 00 o bé via web citaprevia.roses.cat

  

Lloc de realització del curs: Àrea de Promoció Econòmica (c/ Madrid, 1; 1er pis)

Per a més informació truqueu al 972 152 521.

 

Mesures Covid-19: Per assistir als cursos cal complir amb les mesures d'higiene i protecció establertes per les autoritzats ús de mascareta, higiene de mans i distància.


IMPORTANT: En cas que s’adoptin mesures de limitació de la mobilitat degudes a la Covid19, la formació s’impartirà en format de videoconferència. Cal que les persones que s’inscriguin en aquests cursos tinguin dispositiu (ordinador, tauleta o telèfon mòbil amb connexió a Internet) per poder seguir el curs per videoconferència, si s’escau.

 

Accions del document