Promoció Econòmica
Horari d'atenció al públic: 9.30 a 14 hores

Carrer de Madrid, 1
Tel: 972 152 521
promocioeconomica@roses.cat

Curs de francès A2 (40h)

Adreçat a persones que volen assolir uns coneixements mínims per desenvolupar tasques d'atenció al públic en l'àmbit laboral.

 

Quan: Dimarts, dijous i divendres alterns.

Horari: de 19:00h a 21:00h.

Dates: de l'11 d'octubre al 9 de desembre de 2022

 

Preu inscripció general: 65 €

Preu inscripció reduïda: 30 € Per a persones desocupades i que estiguin inscrites com a demandants d’ocupació a l’Oficina de Treball de la Generalitat. Cal presentar el full de Renovació de la Demanda d’Ocupació de l’Oficina de Treball de la Generalitat i es comprovarà d’ofici la situació de desocupació.

Preu inscripció exempció: 0€ Joves de 16 a 29 anys que estiguin inscrits al Programa de Garantia Juvenil. Cal presentar el Certificat d’inscripció al Fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil expedit pel Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social.


Preinscripcions: PENDENT DE TERMINI

Proves de nivell (si no es pot acreditar nivell A1):PENDENT DE TERMINI. a l'Àrea de Promoció Econòmica (C/ Madrid, 1; 1er pis)

Inscripcions: PENDENT DE TERMINI, un cop confirmada la plaça.

  • Al SAC de l'Ajuntament de Roses (Plaça Catalunya, 12). De dilluns a divendres, de 8 a 14 h. Cal demanar cita prèvia al tel. 972 25 24 00 o bé via web citaprevia.roses.cat
  • O via web a l’adreça: inscripcions.roses.cat

 

Lloc de realització del curs: Àrea de Promoció Econòmica (c/ Madrid, 1; 1er pis)

Per a més informació truqueu al 972 152 521.

Mesures Covid-19: Per assistir als cursos cal complir amb les mesures d'higiene i protecció establertes per les autoritzats ús de mascareta, higiene de mans i distància.

IMPORTANT: En cas que s’adoptin mesures de limitació de la mobilitat degudes a la Covid19, la formació s’impartirà en format de videoconferència. Cal que les persones que s’inscriguin en aquests cursos tinguin dispositiu (ordinador, tauleta o telèfon mòbil amb connexió a Internet) per poder seguir el curs per videoconferència, si s’escau.

 

Accions del document