Promoció Econòmica
Horari d'atenció al públic: 9.30 a 14 hores

Carrer de Madrid, 1
Tel: 972 152 521
promocioeconomica@roses.cat

Curs de manipulador/a d'aliments (6h)

Adreçat a persones que estiguin treballant o vulguin treballar en empreses del sector de la restauració o del comerç alimentari.

Amb aquest curs s'obtindrà el Certificat de manipulador d'aliments.

 

GRUP A:

Horari: de 15:00h. a 17:00h.

Dates: del 2 al 4 de novembre de 2021

GRUP B:

Horari: de 10:00h. a 12:00h. 

Dates: 8, 10 i 15 de novembre de 2021


Preu inscripció general: 9 €

Preu inscripció reduïda: 5 € (Per a persones desocupades i que estiguin inscrites com a demandants d’ocupació a l’Oficina de Treball de la Generalitat. Cal presentar el full de Renovació de la Demanda d’Ocupació de l’Oficina de Treball de la Generalitat i es comprovarà d’ofici la situació de desocupació.
Per persones en situació d’Expedient Temporal de Regulació d’Ocupació (ERTO). Cal presentar un certificat de l’empresa fent constar/acrediti que la persona inscrita al curs en el moment de la inscripció està en situació d’ERTO o bé la Resolució del SEPE on es reconeix la situació d’ERTO de la persona inscrita al curs.)

Preu inscripció exempció: 0€ ( Per a persones desocupades i que estiguin inscrites com a demandants d’ocupació a l’Oficina de Treball de la Generalitat. Cal presentar el full de Renovació de la Demanda d’Ocupació de l’Oficina de Treball de la Generalitat i es comprovarà d’ofici la situació de desocupació.)


Inscripcions: 

  1. Grup A: del 13 de setembre al 26 d'octubre de 2021. Places limitades.
  2. Grup B: del 13 de setembre al 2 de novembre de 2021. Places limitades.
  • Al SAC de l'Ajuntament de Roses (Plaça Catalunya, 12). De dilluns a divendres, de 8 a 14 h. Cal demanar cita prèvia al tel. 972 25 24 00 o bé via web citaprevia.roses.cat
  • O via web a l’adreça: inscripcions.roses.cat


Lloc de realització del curs: 

Manipulador aliments grup B: Àrea de Promoció Econòmica (c/ Madrid, 1).
Manipulador aliments grup A: Aula de formació de Ca l’Anita, plaça Sant Pere, 1


*En cas que s’adoptin mesures de limitació de la mobilitat degut a la Covid19, la formació s’impartirà en format de videoconferència.

 

Per a més informació truqueu al 972 152 521.

 

Mesures Covid-19: Per assistir als cursos cal complir amb les mesures d'higiene i protecció establertes per les autoritzats ús de mascareta, higiene de mans i distància.

Accions del document