Promoció Econòmica
Horari d'atenció al públic: 9.30 a 14 hores

Carrer de Madrid, 1
Tel: 972 152 521
promocioeconomica@roses.cat

Full de càlcul nivell 1 (20h)

Adreçat a persones que ja saben utilitzar l’ordinador i volen aprendre els conceptes bàsics dels fulls de càlcul: realitzar operacions bàsiques relacionades amb el desenvolupament, el format i la utilització de fulls de càlcul, a més de realitzar operacions matemàtiques i lògiques estàndard servint-se de fórmules i funcions.

 

Horari: de dilluns a divendres de 9:00h. a 11:00h.

Dates: del 17 al 28 d'octubre de 2022


Preu inscripció general: 40 €

Preu inscripció reduïda: 20 € Per a persones desocupades i que estiguin inscrites com a demandants d’ocupació a l’Oficina de Treball de la Generalitat. Cal presentar el full de Renovació de la Demanda d’Ocupació de l’Oficina de Treball de la Generalitat i es comprovarà d’ofici la situació de desocupació.

Preu inscripció exempció: 0€ Joves de 16 a 29 anys que estiguin inscrits al Programa de Garantia Juvenil. Cal presentar el Certificat d’inscripció al Fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil expedit pel Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social.

 

Inscripcions: 12 de setembre de 2022. Places limitades.

  • Al SAC de l'Ajuntament de Roses (Plaça Catalunya, 12). De dilluns a divendres, de 8 a 14 h. Cal demanar cita prèvia al tel. 972 25 24 00 o bé via web citaprevia.roses.cat
  • O via web a l’adreça: inscripcions.roses.cat


Lloc de realització del curs: Ca l'Anita. Plaça de Sant Pere, 1.

Per a més informació truqueu al 972 152 521.

 

Mesures Covid-19: Per assistir als cursos cal complir amb les mesures d'higiene i protecció establertes per les autoritzats ús de mascareta, higiene de mans i distància.


IMPORTANT: En cas que s’adoptin mesures de limitació de la mobilitat degut a la Covid19, el curs processador de textos (nivell 1 i nivell 2) s’impartiran en format de videoconferència.

Accions del document