Promoció Econòmica
Horari d'atenció al públic: 9.30 a 14 hores

Carrer de Madrid, 1
Tel: 972 152 521
promocioeconomica@roses.cat

Iniciació a internet (10h)

Adreçat a persones que tenen nocions bàsiques d'informàtica i volen aprendre a utilitzar els serveis disponibles a la xarxa per navegar per les pàgines web de manera eficient i segura, així com aprendre a utilitzar les principals eines d'un navegador com ara l'ús de preferits o l'historial.

 

GRUP A

Quan: de dilluns a divendres.

Horari: de 9:00h. a 11:00h.

Dates: del 18 al 22 d'octubre de 2021

GRUP B

Quan: de dilluns a divendres.

Horari: de 15:15h. a 17:15h.

Dates: del 25 al 29 d'octubre de 2021


Preu inscripció general: 20 €

Preu inscripció reduïda: 10 € (Per a persones desocupades i que estiguin inscrites com a demandants d’ocupació a l’Oficina de Treball de la Generalitat. Cal presentar el full de Renovació de la Demanda d’Ocupació de l’Oficina de Treball de la Generalitat i es comprovarà d’ofici la situació de desocupació.
Per persones en situació d’Expedient Temporal de Regulació d’Ocupació (ERTO). Cal presentar un certificat de l’empresa fent constar/acrediti que la persona inscrita al curs en el moment de la inscripció està en situació d’ERTO o bé la Resolució del SEPE on es reconeix la situació d’ERTO de la persona inscrita al curs.)

Preu inscripció exempció: 0€ (Joves de 16 a 29 anys que estiguin inscrits al Programa de Garantia Juvenil. Cal presentar el Certificat d’inscripció al Fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil expedit pel Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social.)

 

Inscripcions: del 13 de setembre i fins a 7 dies naturals abans de l'inici del curs. Places limitades.

  • Al SAC de l'Ajuntament de Roses (Plaça Catalunya, 12). De dilluns a divendres, de 8 a 14 h. Cal demanar cita prèvia al tel. 972 25 24 00 o bé via web citaprevia.roses.cat
  • O via web a l’adreça: inscripcions.roses.cat


Lloc de realització del curs: Ca l'Anita. Plaça de Sant Pere, 1.

Per a més informació truqueu al 972 152 521.

 

Mesures Covid-19: Per assistir als cursos cal complir amb les mesures d'higiene i protecció establertes per les autoritzats ús de mascareta, higiene de mans i distància.

Accions del document