14 municipis compten amb avantatges a la Piscina Municipal de Roses

Amb l'adhesió dels municipis de Pedret i Marzà i Espolla, són ja un total de 14 municipis de la comarca de l'Alt Empordà els que gaudeixen d'unes condicions favorables en fer ús de les instal·lacions esportives i serveis de la Piscina Municipal de Roses. Entre aquests avantatges es troben la reducció d'un 20% de la quota de matrícula o els programes d'activitats aquàtiques per a escolars i casals municipals.
25/02/2015 14:07 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La Piscina de Roses ofereix actualment una àmplia i diversificada activitat esportiva, de salut i de lleure als habitants de Roses i de la seva àrea d’influència. Concretament i segons les darreres dades estadístiques, el 70% dels més de 1.800 abonats que té la instal·lació són de Roses, i el 30% restant prové dels municipis veïns. Aquestes dades, juntament amb altres que fan referència a la participació als programes de natació, a l’activitat escolar..., demostren el caràcter supramunicipal de l'equipament esportiu.

 

Pedret i Marzà i Espolla han estat les darreres poblacions adherides a la campanya impulsada per la Piscina de Roses, consistent en la signatura de convenis amb municipis veïns amb l'objectiu que els seus habitants gaudeixin dels mateixos avantatges que les persones empadronades a Roses. Així, l'import de la matrícula que hauran d'abonar a partir d'ara els veïns de la Selva de Mar gaudirà d'un 20% de descompte, que també serà acumulable a les nombroses promocions que s’ofereixen al llarg de l'any.

 

Altres millores adoptades són la realització dels programes d'activitat aquàtica recreativa sota unes condicions econòmiques especials per als casals que siguin organitzats o promoguts per l'Ajuntament, així com l'aplicació de descomptes per als membres d'entitats esportives, clients d'establiments hotelers...

 

Per la seva banda, els ajuntaments signants del conveni es comprometen a difondre a través dels seus mitjans (butlletins, web...) les condicions especials, activitats i serveis oferts per la Piscina Municipal de Roses, per tal de fer arribar aquests avantatges a tota la població.

 

La signatura d'aquests acords que compta també amb l'adhesió dels municipis de Castelló d'Empúries, Llançà, Cadaqués, Sant Pere Pescador, Vilajuïga, Pau, Vilamaniscle, Portbou, Port de la Selva, Palau-saverdera, Rabós i Selva de Mar, forma part de les actuacions de dinamització impulsades per la Piscina Municipal amb l'objectiu d'apropar l'esport, el lleure i la salut al major nombre possible d'usuaris.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document