15 comerços de Roses participen en la campanya L’Empordà als aparadors que s’inicia avui

Avui es dona el tret de sortida a l’Empordà als Aparadors, una campanya de dinamització comercial creada per donar suport als comerciants i als productors de la comarca en el context de la crisi econòmica generada per la pandèmia de la Covid. A Roses, un total de 15 establiments participen en la campanya.
20/11/2020 11:23 -    

- Setanta comerços de sis municipis i trenta productors locals s’alien per dinamitzar el comerç de la comarca fins al 20 de desembre

 

- Un concurs convoca la gent a fer-se una foto davant dels aparadors per guanyar un lot de productes de l’Empordà

 

Una setantena de comerços dedicats a activitats econòmiques diverses de Roses, Castelló d’Empúries, Figueres, La Jonquera, l’Escala i Llançà, exposen des d’avui i fins al 20 de desembre, a banda del gènere que habitualment venen, productes gastro-alimentaris o artesanals procedents d’una trentena d’elaboradors de l’Alt Empordà i del Baix Empordà. A més, els comerços també exposen a l’aparador un vinil que mostra l’eslògan de la campanya (L’Empordà als aparadors) amb la imatge d’un reconegut espai patrimonial de la comarca del qual no es diu ni què és ni a on està.


Amb aquesta combinació de comerciants, productors i patrimoni en un sol espai, es convida als visitants d’aquestes botigues a participar en el següent concurs: s'ha de fer una foto amb el mòbil davant de l’aparador on es vegi el vinil i l'espai patrimonial que apareix. Aquesta foto cal penjar-la a Instagram dient quin és l’espai patrimonial i a quin municipi es troba. També cal afegir els hashtags #empordaaparadors i #josocemporda i etiquetar el compte @emporda.aparadors.


Entre les persones que encertin la resposta se sortejaran sis lots de productes cedits pels botiguers i elaboradors participants. Per poder rebre el premi caldrà mostrar un tiquet de compra d’aquella botiga o bé una butlleta que s’entregarà signada pel propi negoci, amb la mateixa data de la fotografia.

 

Aquesta iniciativa està organitzada pel Consell Comarcal de l’Alt Empordà amb els ajuntaments de Roses, Castelló d’Empúries, l’Escala, Figueres, la Jonquera i Llançà i la col·laboració de 10 associacions de la comarca: Associació de Comerciants i Empresaris de Castelló d’Empúries, Unió de Botiguers i Empresaris de l’Escala, Comerç Figueres Associació, Associació de Comerç Jonquera-Centre, Associació de Comerciants de la Zona Nord de la Jonquera, Associació de Comerciants Els Límits-El Portús, Associació de Comerciants de Llançà, Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus, l’Associació Empordà Turisme i DO Empordà.

 

Consulteu en el fulletó adjunt el llistat de les botigues i els productors participants.

PDF document icon Llibret establiments.pdf — PDF document, 754 KB (772941 bytes)

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document