17 clubs esportius europeus escullen la Piscina de Roses com a centre d'entrenament

Des d’aquest mes de febrer i fins a finals de maig, la Piscina Municipal de Roses torna a esdevenir centre d’entrenament de clubs europeus de natació i triatló, que escullen la població per dur a terme les preparacions prèvies a les competicions de la temporada. L’equipament acollirà al llarg d’aquest període un total de 17 equips que, entre esportistes i equips que els acompanyen, representen una aportació de més de 450 visitants a la població fora de temporada, contribuint així a l’economia local i a la promoció de Roses com a destinació de turisme esportiu.
05/02/2024 07:22 -    

Els diferents clubs realitzen estades que oscil·len entre 5 dies i una setmana. Provenen majoritàriament de França, tot i que també es desplaçaran fins a Roses equips d’Alemanya i Bèlgica. Un aspecte molt positiu és el fet que molts dels equips repeteixen estada després de les bones experiències d’anys anteriors, atrets per la idoneïtat de l’equipament i de la resta d’instal·lacions esportives del municipi, així com pel fet que a Roses disposen de l’oferta d’allotjament i serveis que necessiten.

 

Per tal que aquestes activitats interfereixin el mínim possible, es recomana als abonats i usuaris de la piscina que consultin setmanalment l’ocupació dels espais a través de la pàgina web piscinaroses.cat o bé dels plafons informatius de la instal·lació.  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document