‘Adreça Desconeguda’, del Grup de Teatre Esplais i la pel·lícula ‘24 segundos’, aquesta setmana al TMR

El Grup de Teatre Esplais iniciarà la programació teatral a Roses aquest diumenge, 29 de gener (18.30 h) amb Adreça Desconeguda, una història sobre l’amistat d’un alemany i un jueu nord-americà, en el context del tràgic ascens del Tercer Reich. També al teatre, el Cicle Gaudí projectarà la pel·lícula ‘42 segundos’ aquest dijous 26 de gener (20.15 h).
23/01/2023 13:02 -    

A ‘Adreça Desconeguda’, l’alemany Martin Schulse i el jueu nord-americà Max Eisenstein comparteixen una gran amistat i són socis d’una galeria d’art a San Francisco (Califòrnia). En Martin ha decidit tornar al seu país amb els seus, mentre que en Max es queda a San Francisco per dur el negoci comú. Han promès d’escriure’s i ho fan des del moment de la seva separació perquè s’estimen com germans. A principis de 1933, a Alemanya, Hindenburg deixa el poder a un nou canceller, el nacionalsocialista Adolf Hitler. Mentre es produeix el tràgic ascens del Tercer Reich, la tendra complicitat de les primeres cartes entre l’alemany i el jueu nord-americà bascularà subtilment fins a l’horror.

 

 

Dirigida per Àlex Murrull i Dani de la Orden, ‘42 segundos’ situa la seva trama a pocs mesos de les olimpíades de Barcelona 92, on la selecció espanyola de waterpolo té tots els números per passar sense pena ni glòria. No estan preparats i necessiten un cop d'efecte si no volen fer el ridícul jugant a casa. Aquest revulsiu arriba en forma de nou entrenador amb fama de dur i tècniques de treball més que qüestionables. Per si no n'hi hagués prou, la selecció compta amb dos líders enfrontats per la seva manera d'entendre aquest esport: Manel Estiarte (interpretat per Álvaro Cervantes) i Pedro García Aguado (Jaime Lorente). Però gràcies a un esforç sobrehumà, al treball en equip i al suport de tot un país, demostraran al món sencer que es pot arribar més enllà d'on mai no van imaginar.

 

 

Les entrades per a tots dos esdeveniments (8 € Adreça Desconeguda i 4,5 € Cicle Gaudí) ja es poden adquirir a rosescultura.cat o bé a les taquilles del teatre els dijous i divendres de 12 a 14 h i el mateix dia de l’espectacle una hora abans de l’inici.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document