“Roses et cuida” es reactiva per oferir la màxima confiança i seguretat als clients

L’Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus reactiva la iniciativa “Roses et cuida” per oferir la màxima confiança i seguretat als clients. La iniciativa, que compta amb el suport de l’Ajuntament, té per objectiu que Roses continuï essent una destinació preparada i de qualitat
10/05/2021 11:50 -    

L’Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus, que agrupa unes 200 empreses, ha reactivat la iniciativa “Roses et cuida” amb l’objectiu que els establiments associats ofereixin la màxima confiança i seguretat al client i que Roses continuï essent una destinació preparada i de qualitat.

 

Una empresa especialitzada ha revisat i actualitzat totes les mesures impulsades l’any passat des de l’entitat, en el marc d’aquest distintiu, per tal de garantir el compliment dels protocols d’higiene i seguretat. L’Associació destaca que aquest segell posa de relleu la voluntat de seguir treballant per a la seguretat dels seus establiments associats.

 

En l’edició anterior es van adherir a la iniciativa més de 50 establiments i des de l’Associació es remarca la importància de què les empreses posin al dia aquests protocols. També anima a aquells que encara no formen part de l’acció que s’hi afegeixin.

 

Els manuals estan actualitzats per sectors específics: activitats, allotjament, restauració i comerços i serveis; i es podran consultar al web de l’entitat: www.empresarisrosescapdecreus.cat. L’Associació també els enviarà de nou a tots els associats.

 

Tots els establiments associats a l’entitat que disposen del distintiu han hagut de signar primer una declaració de responsabilitat, segons la qual assumeixen la implantació de les mesures de seguretat i higiene establertes en els protocols sanitaris. Això inclou mesures com l'ús de les mascaretes o equips de protecció individual (EPI), la disponibilitat de gels desinfectant de mans, la garantia de la distància social o la neteja i desinfecció constant dels emprovadors i el gènere. El Distintiu s’ha de col·locar en un lloc visible de l’establiment.

 

La iniciativa, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Roses, demostra la voluntat de l’Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus “d’anar avançant en la línia de generar seguretat i confiança als clients“, segons es destaca des de l’entitat. La idea també és reconèixer la tasca de l’empresariat, que en tot moment rep assessorament i guia en la implementació de l’actualització d’aquestes mesures per part de l’Associació.

 

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document