350 esportistes alemanys, ucraïnesos i hongaresos participen en el Torneig Internacional "Copa de Roses"

Aquest matí l’Ajuntament ha ofert a la Ciutadella una recepció oficial als clubs participants en el Torneig Internacional "Copa de Roses" que, des del 18 al 25 de maig, se celebra a la població. Les competicions compten enguany amb esportistes provinents d'Alemanya, d'Ucraïna i d'Hongria que, juntament amb equips catalans, competiran en les modalitats de futbol, handbol i volei-platja. En la recepció han participat l’alcalde de Roses, Josep M. Martínez, el regidor d’Esports, Miguel Ángel Muñoz i membres de l'organització.
20/05/2024 11:08 -    

Un total de 350 esportistes estrangers fan estada a Roses entre el 18 i el 25 de maig, participant en les diferents modalitats i categories dels tornejos Copa de Roses. En el cas de l’handbol, competeixen diferents categories (juvenil masculí, cadet masculí i femení, i infantil masculí i femení), i els clubs participants són SG Remstal (Alemanya), SV Stahl Thale (Alemanya), Sarrià UE i Banyoles CH. Alguns dels clubs compten amb una llarga trajectòria en la seva participació en el Copa de Roses, com és el cas del SG Remstal, que enguany hi participa per desena vegada. A més de la competició en pavelló, els clubs d’handbol participaran en un mini torneig d’handbol-platja que tindrà lloc el 25 de maig.

 

El torneig de vòlei-platja s’ha realitzat en la modalitat de 2x2 al llarg de tota la jornada de diumenge 19 de maig, a les instal·lacions de la platja de Santa Margarida, i ha comptat amb la participació d’un total de 10 equips alemanys i 5 equips catalans. La resta de la setmana, els equips alemanys, faran un campus d'entrenament a les mateixes instal·lacions de Santa Margarida.

 

El torneig de futbol, categoria veterans, comptarà amb la participació dels equips Atomeremü Paks (Hongria), Ivan Frankivsk (Ucraïna), La Jonquera UE i AE Roses.

 

Per últim, dos clubs de natació alemanys, el Quedlinburg i el Grün-Weiß Wittenberg, faran, en el marc del Copa de Roses, una estada de natació a la Piscina de Roses.

 

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document