80 nens i nenes de primària participen en el Taller d’Estudi organitzat per l’Ajuntament

Avui, dimarts 15 d’octubre, l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Roses inicia una nova edició del Taller d’Estudi, activitat que es realitza en horari extraescolar i ofereix als participants dues hores setmanals d’estudi. Les sessions es realitzaran fins al mes de juny, són gratuïtes i estan adreçades a alumnes de 3r a 6è de primària seleccionats per les pròpies escoles en funció de les necessitats detectades.
15/10/2019 13:05 -    

El taller d’estudi es formula com una activitat de suport a la tasca escolar, en coordinació amb les escoles, orientat a afavorir els hàbits d’organització, estudi i planificació de la tasca dels alumnes. Al llarg de les sessions, els monitors encarregats del taller orienten els alumnes com estudiar o fer els deures, resolen dubtes que els puguin plantejar, etc, amb l’objectiu d’afavorir l’èxit escolar, potenciant la igualtat d’oportunitats entre l’alumnat.

 

El total d’infants que participen enguany en aquest proposta és de 80, pertanyents a les escoles Montserrat Vayreda, Narcís Monturiol, Vicens Vives i Els Grecs. 40 d’ells són de cicle superior (5è i 6è) i els 40 restants de cicle mitjà (3r i 4t). Cada cicle es distribueix en grups de 10 alumnes per facilitar una atenció més propera i personalitzada, disposen d’un monitor per grup i d’un supervisor pedagògic que coordina les activitats.

 

Les activitats proposades durant les sessions s’orienten a l’adquisició i consolidació de competències bàsiques, el foment de l’expressió oral, la lectura, escriptura i comprensió. També s’ajuda els alumnes a planificar correctament les seves tasques escolars, a treballar en equip, a aplicar tècniques d’estudi i a potenciar una actitud activa envers l’aprenentatge.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document