A la Piscina de Roses, qui té un amic, té un descompte

La Piscina Municipal de Roses (PMR) posa en marxa aquest setembre una promoció que premia als seus abonats si recomanen l’equipament entre les seves amistats i aquestes s’hi abonen. La promoció beneficia a antics i nous abonats, amb importants descomptes en quotes i matrícula.
10/09/2022 18:59 -    

Els clients actuals de la Piscina tenen una valoració molt positiva del servei que ofereix la instal·lació, tal i com demostren les enquestes de satisfacció realitzades anualment, i que en la darrera actualització de finals de l’any 2021 puntuaren l’equipament amb un 8,6 sobre 10. En base a aquestes bones valoracions, la Piscina engega una nova promoció que premiarà les persones abonades que donin a conèixer l’equipament entre les seves amistats, oferint avantatges tant per a l’antic com per al nou abonat o abonada.

 

En funció dels amics o amigues que es donin d’alta, la persona abonada obtindrà un percentatge de descompte en la quota del mes següent: un 20% amb una amistat al mes, un 35% amb dues amistats al mes i un 50% amb tres o més amistats al mes. Es pot participar durant cada mes en què la campanya promocional estigui activa.

 

Per la seva banda, la nova persona abonada també hi sortirà guanyant, ja que obtindrà una rebaixa d’un 40% a la matrícula i un descompte d’un 15% en la segona quota mensual.

 

La regidora d’Esports de Roses i presidenta de la Piscina Municipal, Verònica Medina Flores, destaca d’aquesta promoció que "és molt important poder oferir aquest tipus de campanya per a posar a l'abast de tothom tots els serveis que oferim des de les nostres instal·lacions, però també és molt important "mimar" els nostres usuaris perquè són l'essència del nostre dia a dia".

 

Per poder beneficiar-se d’aquesta promoció, només cal seguir els següents passos:

  1. La persona abonada haurà d’accedir a la seva zona privada a www.piscinaroses.cat

  2. A l’apartat “Campanyes” podrà enviar mails a les seves amistats. Cada mail genera automàticament un codi promocional únic.

  3. Quan es produeixi una alta (online o presencial) amb un codi vàlid s’activaran els avantatges, tant per al client actual com per a la nova persona abonada.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document