Acaben els cursos d’educació viària de Roses que apleguen més de 900 escolars

El cursos d’educació viària que ha portat a terme la Policia Local de Roses han finalitzat aquest dimarts amb la celebració de diferents activitats. En total han participat en els cursos més de 900 escolars de P5 fins al segon curs d’ESO dels centres d’ensenyament de la població.
Acaben els cursos d’educació viària de Roses que apleguen més de 900 escolars

Cloenda curs educació viària

30/05/2013 07:50 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La cloenda dels cursos d’educació viària s’ha fet amb 200 alumnes de P5 que han participat aquest dimarts en actes organitzats per la Policia Local del municipi i que s’ha iniciat amb l’exhibició dels vehicles policials i posteriorment la representació de l’espectacle infantil “Traspatràs”, al Teatre municipal. Aquestes activitats estan pensades per introduir els nens i nenes, d’una forma lúdica i divertida, en conceptes de seguretat vial i comportament cívic.

La mainada ha disfrutat pujant als vehicles policials i utilitzant els dispositius que disposen, com ara les sirenes o la megafonia. Posteriorment han assistit a la representació que ha fet un pallasso que ha mostrat als escolars, de forma divertida i amena, diferents normes sobre educació viària i cívica i com prevenir accidents a la via pública. 

Aquesta campanya d’educació vial que porta a terme l’àrea de Seguretat Ciutadana i la Policia Local, amb la col·laboració del centres educatius, forma part del Catàleg d'Activitats Educatives de Roses.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document