Activació de la Fase 3 de desescalada, a partir de dilluns 15 de juny

Dilluns 15 de juny la unitat territorial de Girona, a la qual pertany Roses, entra en fase 3 de desescalada. A continuació us oferim un resum de les activitats autoritzades a partir de dilluns:
13/06/2020 15:02 -    

- Es poden fer trobades de fins a 20 persones

- Les franges horàries s’eliminen per a totes les activitats.

- Els establiments, els locals, els centres/parcs comercials i de prestació de serveis poden obrir al públic sempre que es redueixi al 50% l'aforament a cadascuna de les plantes i que garanteixi una distància mínima de dos metres entre clients.

- Es permet el consum en el local i en barra en els establiments d'hostaleria i restauració, sempre que no superin el 50% de l’aforament. Pel que fa a les terrasses es permet el 75% de les taules autoritzades.

- Reobren discoteques i bars d'oci nocturn amb 30% d’aforament i altres restriccions.

- S’amplia l’aforament màxim en vetlles, enterraments, cremacions i llocs de culte. També hi ha una ampliació a la resta de cerimònies religioses de caràcter social (casaments, batejos...).

- En instal·lacions esportives i centres esportius s’augmenta l’aforament al 50% i, en el cas de les piscines per a ús esportiu, es manté el 30%.

- L’obertura al públic de les zones comunes dels hotels i allotjaments turístics sempre que no se superi un 50% de l’aforament i amb condicions de seguretat i higiene. S’estableixen condicions per a l’obertura de centres recreatius turístics

- Es regulen els espectacles esportius, els espectacles a l'aire lliure i els teatres

- S’estableixen condicions per al desenvolupament de les activitats a l'aire lliure per a població infantil i juvenil

- Es mantenen les recomanacions, a empreses i treballadors, de fer teletreball i prendre mesures de conciliació i reorganització per reduir la mobilitat per motius d’activitat laboral.

 

Recorda

  • Segueix vigent l’obligatorietat de l’ús de mascareta per als majors de 6 anys (recomanable per a infants de 3 a 5), a la via pública, als espais a l’aire lliure o a qualsevol espai tancat que sigui d’ús públic o obert al públic, sempre que no sigui possible mantenir una distància d’un mínim de dos metres entre les persones.

  • Renta't molt bé les mans amb sabó abans i després de sortir.

  • Respecta la distància de seguretat. Els nens i nenes també ho han de fer.

 

Tens dubtes?

Preguntes més freqüents sobre el coronavirus per temes

Ordre ministerial fase 3

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document