Actuació conjunta de Policia Local de Roses i Mossos d'Esquadra contra la venda il·legal

Policia Local de Roses i Mossos d’Esquadra van dur a terme durant la tarda i nit d'ahir, dimarts 2 de juliol, dues actuacions contra la venda il·legal que van donar com a resultat la identificació d'un total d'11 venedors ambulants i el decomís del material de què disposaven. Aquesta acció forma part dels serveis que ambdós cossos policials realitzen de forma periòdica contra aquesta pràctica il·legal.
03/07/2013 10:40 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La primera de les actuacions es va iniciar ahir al voltant de les 7 de la tarda, i es va centrar en el centre de la vila, concretament en els carrers Major i Riera Ginjolers. Els agents van  identificar un total de cinc venedors il·legals de nacionalitat pakistanesa. Més tard, als volts de les 21.30 h, l'actuació es va traslladar al passeig Marítim de la població, on van ser identificats sis venedors més (dos sud-americans i quatre subsaharians).

 

Durant les dues actuacions, els agents van procedir a l’enretirada del material en venda, corresponent en la seva majoria a falsificacions d'articles de roba i complements (samarretes, bosses de mà, carteres, cinturons, sabates, ulleres, rellotges...), a l’aixecament de les actes corresponents per activitat il·legal i a posar en coneixement de la Policia Nacional els tres casos d'immigració en situació irregular detectats entre els venedors.

 

Pel que fa al material decomissat, aquest restarà dipositat en un magatzem policial fins a la finalització dels procediments administratius preceptius i dels terminis legalment establerts, moment en què es procedirà a la seva destrucció definitiva.

 

Policia Local i Mossos d'Esquadra continuaran treballant de manera conjunta en l'eradicació d'aquesta pràctica il·legal durant tota l'estiu, juntament amb la resta de serveis preventius que la policia rosinca realitza habitualment durant la temporada, tals com el patrullatge específic pel passeig Marítim i pels carrers comercials del nucli del municipi, o el servei destinat als mercats setmanals del diumenge.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document