Actuació policial contra els músics de carrer il·legals

La Policia Local de Roses va dur a terme durant el passat dijous 18 de juliol, una actuació de detecció i denúncia dels músics de carrer que actuen a la via pública en el municipi, sense disposar dels corresponents permisos per a la realització d'aquesta activitat. El dispositiu va finalitzar amb l'aixecament de denúncies a 6 persones i el decomís del material musical.
Actuació policial contra els músics de carrer il·legals

Material decomissat

22/07/2013 10:19 -    

Amb aquesta actuació, l'Àrea de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Roses preveu dissuadir les persones que realitzen aquesta pràctica il·legal, per tal que formalitzin la seva activitat tot respectant les condicions i normativa necessàries, o bé deixin de desenvolupar-la. L'operatiu ha estat motivat per les queixes rebudes de diferents clients i establiments de la restauració, i després de reiterats avisos a aquests músics il·legals sense resultat.

 Arribats a aquest punt, i davant les molèsties ocasionades a clients i establiments, principalment en els casos de terrasses de bars i restaurants, la policia rosinca va dur a terme un operatiu específic el passat dijous, que finalitzà amb la denúncia de sis persones i el decomís del material musical que transportaven: tres guitarres, dos acordions, un teclat i varis amplificadors.

 L'objectiu de la mesura, de la qual no es descarten noves actuacions, és eradicar aquestes pràctiques abusives i il·legals, i donar compliment a l'Ordenança reguladora d'ocupació del domini públic municipal en activitat hostalera i comercial de Roses. Aquesta normativa, entre d'altres aspectes, contempla i regula les actuacions musicals al carrer, tot vetllant perquè les mateixes es realitzin en les condicions adequades i no suposin cap greuge per a establiments ni públic.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document