Actualització dades Covid-19 a Roses

Els centres educatius de Roses comptabilitzen a data d’avui, dimarts 13 d’abril, 8 grups-classes confinats per Covid-19. En els darrers 10 dies, el nombre d’alumnat, personal docent o administratiu que han donat resultat de contagi positiu ha estat de 12 persones, mentre que pel que fa a la població general s'han detectat un total de 49 positius en els darrers 7 dies.
13/04/2021 12:12 -    

D’acord amb els terminis de confinament establerts per als centres educatius (10 dies a comptar des del darrer dia de contacte, previ resultat negatiu del tests PCR practicats), la reincorporació a les classes presencials per part del grups confinats tindrà lloc els següents dies:

 

- Institut Cap Norfeu: 3 grups confinats dels quals 2 es reincorporaran el 19 d'abril i 1 el dia 20

 

- Institut Illa de Rodes: 2 grups confinats que es reincorporaran el dia 16 d'abril

 

- Escola Vicens Vives: 1 grup confinat que tornarà a les classes el 19 d'abril

 

- Escola Els Grecs: 2 grups confinats dels quals 1 es reincorporarà el 19 d'abril i 1 el dia 20

 

 

Pel que fa a la resta de centres educatius del municipi, llars d’infants municipal i escola d’adults, cap d’ells presenta cap contagi a data d’avui.

 

Roses ha ascendit notablement els seus índex respecte a les dades de la setmana passada. Pel que fa a l’índex de risc, actualment aquest puja al 473,81, mentre que la taxa de reproducció se situa en un 1,32, amb un total de 49 persones positives detectades al municipi durant els darrers 7 dies.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document