Actualització dades Covid-19 a Roses

Els centres educatius de Roses comptabilitzen a data d’avui, dimarts 4 de maig, 6 grups-classes confinats per Covid-19. En els darrers 10 dies, el nombre d’alumnat, personal docent o administratiu que han donat resultat de contagi positiu ha estat de 23 persones.
04/05/2021 12:39 -    

D’acord amb els terminis de confinament establerts per als centres educatius (10 dies a comptar des del darrer dia de contacte, previ resultat negatiu del tests PCR practicats), la reincorporació a les classes presencials per part del grups confinats tindrà lloc els següents dies:

 

 

- Institut Illa de Rodes: 1 grup confinat que tornarà a les classes el dia 7 de maig

- Centre Escolar Empordà: 2 grups confinats que tornaran a les classes el 7 de maig

- Escola Vicens Vives: 1 grup confinat que es reincorporarà el 8 de maig

- Escola Montserrat Vayreda: 1 grup confinat fins al 8 de maig

- Institut Cap Norfeu: 1 grup confinat que es reincorporarà el dia 10 de maig

 

 

L’índex de risc se situa actualment a Roses en 802’63, mentre que la taxa de reproducció és d’un 1’30, amb un total de 66 persones positives detectades al municipi durant els darrers 7 dies.

 

 

Es recorda a la població de Roses que demà, dimecres 5 de maig, i dijous 6 de maig, tindrà lloc al Teatre de Roses un cribatge massiu amb PCR d’automostra nasal. Poden participar persones d’entre 16 i 60 anys, asimptomàtiques, que no hagin passat la COVID-19 en els darrers 3 mesos i que no hagin rebut cap dosi de vacunació. Podeu consultar la informació d’aquest cribatge aquí

 

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document