Actualització dades Covid-19 a Roses i cribatge massiu el 19 i 20 de maig

Els centres educatius de Roses compten a data d’avui, dimarts 18 de maig, 5 grups-classes confinats per Covid-19, mentre que la població general ha comptabilitzat al llarg dels darrers 7 dies un total de 56 casos positius. Roses repetirà demà i dijous el cribatge massiu amb automostra al Teatre Municipal, per detectar possibles casos asimptomàtics i aturar la línia de contagi.
18/05/2021 10:12 -    

En l’àmbit escolar, el nombre d’alumnat, personal docent o administratiu que han donat resultat de contagi positiu en els darrers 10 dies ha estat de 26 persones. D’acord amb els terminis de confinament establerts, la reincorporació a les classes presencials per part del grups confinats tindrà lloc els següents dies:

 

- Escola Vicens Vives: 1 grup confinat que tornarà a classe el dia 20 de maig

- Institut Illa de Rodes: 1 grup confinat que es reincorporarà el 22 de maig

- Institut Cap Norfeu: 2 grups confinats que tornaran a classe el 24 de maig

- Llar d'Infants El Cavallet de Mar: 1 grup que es reincorporarà el 22 de maig

 

 

Pel que fa a la població general, el nombre de casos positius detectats en els darrers 7 dies ha estat de 56 persones. Roses compta en el moment actual amb un índex de risc de 812,79 punts, mentre que la taxa de reproducció se situa en un 1’18.

 

 

Nou cribatge massiu

 

Es recorda a la població de Roses que demà, dimecres 19 de maig, i dijous 20 de maig, tindrà lloc al Teatre de Roses un cribatge massiu amb PCR d’automostra nasal. Poden participar persones d’entre 16 i 60 anys, asimptomàtiques, que no hagin passat la COVID-19 en els darrers 3 mesos i sense la pauta de vacunació completada. Podeu consultar la informació d’aquest cribatge aquí

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document