Actualització dades Covid-19 a Roses

Els centres educatius de Roses comptabilitzen a data d’avui, dimarts 1 de juny, tres grups confinats per Covid-19. En els darrers 10 dies, el nombre d’alumnat, personal docent o administratiu que han donat resultat de contagi positiu ha estat de 6 persones. Pel que fa al conjunt de la població, es redueix el nombre de contagis respecte a les setmanes anteriors, i se situa en 15 nous contagis en els darrers 7 dies.
01/06/2021 11:24 -    

D’acord amb els terminis de confinament establerts per als centres educatius (10 dies a comptar des del darrer dia de contacte, previ resultat negatiu del tests PCR practicats), la reincorporació a les classes presencials per part dels grups confinats tindran lloc els següents dies:

 

- 1 grup escola Els Grecs es reincorporarà a les classes el 7 de juny

- 1 grup Centre Escolar Empordà, es reincorporarà el 6 de juny

- 1 grup escola Vicens Vives, tornarà a l'activitat presentcial el 6 de juny

 

La resta de centres educatius de Roses, llars d’infants municipals i escola d’adults, cap d’ells presenta cap contagi a data d’avui.

 

 

Pel que fa a les dades epidemiològiques a tot el municipi, les dades marquen un descens en el nombre de contagis, aturant així la tendència a l’alça experimentada durant les darreres setmanes. Així ho demostra l’índex de risc, que descendeix a 120,10, mentre que la taxa de reproducció se situa en un 0’57, amb un total de 15 persones positives detectades a tot el municipi durant els darrers 7 dies.

 

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document