Actualització dades Covid-19 als centres escolars de Roses

Els centres educatius de Roses comptabilitzen a data d’avui, dimarts 26 de gener, un total de 8 grups-classe confinats per Covid-19. En els darrers 10 dies, el nombre d’alumnat, personal docent o administratiu que han donat resultat de contagi positiu ha estat de 5 persones
26/01/2021 10:32 -    

D’acord amb els terminis de confinament establerts per als centres educatius (10 dies a comptar des del darrer dia de contacte, previ resultat negatiu del tests PCR practicats), la reincorporació a les classes presencials per part dels grups confinats tindran lloc els següents dies:

 

Institut Cap Norfeu: 2 grups confinats

 

- 1 classe es reincorporarà el dia 26 de gener

- 1 classe es reincorporarà el dia 1 de febrer

Institut Illa de Rodes: 2 grups confinats

- 1 classe es reincorporarà el dia 1 de febrer

- 1 classe es reincorporarà el dia 2 de febrer

Centre Escolar Empordà: 1 grup confinat que es reincorporarà el 29 de gener

Escola Montserrat Vayreda: 3 grups confinats que es reincorporaran el dia 3 de febrer

Pel que fa a la resta de centres educatius del municipi, llars d’infants municipal i escola d’adults, cap d’ells presenta cap contagi a data d’avui.

 

En tot el municipi, la xifra de positius per contagi de coronavirus durant els darrers 7 dies ha estat de 73 persones en total. Roses compta en el moment actual amb un índex de risc de 695,72 punts i una taxa de reproducció de l’1,08.

 

Davant les dades recollides els darrers dies, el regidor de Sanitat de Roses, Marc Danés, manifesta que "la situació actual de Roses ens preocupa. Estem atents a l'evolució de l'índex de rebrot i taxa de reproducció dels propers dies ja que si bé sembla que a Catalunya aquestes dades estan a la baixa, a Roses segueixen pujant lentament".

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document