Actualització dades Covid-19 als centres escolars de Roses- 27 octubre

Els centres educatius de Roses comptabilitzen a data d’avui, dimarts 27 d’octubre, un total de 14 grups-classe confinats per Covid-19. En els darrers 10 dies, el nombre d’alumnat i professors que han donat resultat de contagi positiu ha estat d’13 persones.
27/10/2020 13:25 -    

D’acord amb els terminis de confinament establerts per als centres educatius (10 dies a comptar des del darrer dia de contacte, previ resultat negatiu del tests PCR practicats), la reincorporació a les classes presencials per part dels grups confinats tindran lloc els següents dies:


- dimecres, 28 d’octubre: reincorporació d’1 grup de l’institut Illa de Rodes.

- divendres, 30 d’octubre: 1 grup del Centre Escolar Empordà

- dilluns 2 de novembre: 6 grups (1 de l’escola Jaume Vicens Vives, 2 de l’escola Montserrat Vayreda, 2 de l’institut Cap Norfeu i 1 de l’institut Illa de Rodes)

- dimarts 3 de novembre: 1 grup de l’escola Els Grecs

- dimecres 4 de novembre: 1 grup de l’institut Illa de Rodes

- dilluns 9 de novembre: 2 grups escola Els Grecs


Altres dos classes de l’institut Cap Norfeu, tot i ja haver transcorregut els 10 dies establerts de confinament, es troben a l’espera dels resultats dels cribatges realitzats. En el moment en què aquests es coneguin, si són negatius, la reincorporació es farà de manera immediata.


Pel que fa a la resta de centres educatius del municipi, ni l’escola Narcís Monturiol, ni les llars d’infants municipals El Cavallet de Mar i el Franquet, ni l’escola d’adults, presenten cap contagi actualment.


  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document