Actualització dades Covid-19 als centres escolars de Roses

Els centres educatius de Roses comptabilitzen a data d’avui, dimarts 3 de novembre, un total de 17 grups-classe confinats per Covid-19. Sis d’aquests grups ja han finalitzat el període de 10 dies de confinament preventiu i podran incorporar-se a l’activitat presencial tan bon punt rebin la totalitat de resultats dels cribatges practicats. En els darrers 10 dies, el nombre acumulat d’alumnat i professorat que han donat resultat de contagi positiu ha estat de 16 persones.
03/11/2020 11:21 -    

D’acord amb els terminis de confinament establerts per als centres educatius (10 dies a comptar des del darrer dia de contacte, previ resultat negatiu del tests PCR practicats), l’afectació per centres i la reincorporació a les classes presencials per part dels grups confinats tindran lloc els següents dies:

 

Escola Vicens Vives: 1 classe pendent de resultats PCR per a reincorporació immediata

Escola Els Grecs: 3 classes pendents PCR per a reincorporació i 1 classe confinada fins al dia 12 de novembre

Escola Montserrat Vayreda: 1 classe confinada fins al dia 9 de novembre

Centre Escolar Empordà: 1 classe pendent PCR per a reincorporació immediata i 4 classes fins al dia 9 de novembre

Institut Illa de Rodes: 1 classe pendent PCR per a reincorporació, 2 classes confinades fins al 4 de novembre, 1 classe fins al dia 6 de novembre i 1 classe fins al 12 de novembre

Llar d’Infants El Cavallet de Mar: 1 classe confinada fins al dia 9 de novembre

 

Els centres Cap Norfeu, Narcís Monturiol, Llar d’infants El Franquet i l’escola d’adults, no presenten cap cas de contagi ni cap grup confinat a data d’avui.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document