Actualització dades Covid-19 als centres escolars de Roses

Els centres educatius de Roses comptabilitzen a data d’avui, dimarts 19 de gener, un total de 7 grups-classe confinats per Covid-19. En els darrers 10 dies, el nombre d’alumnat, personal docent o administratiu que han donat resultat de contagi positiu ha estat de 11 persones. Els cribatges programats per la Generalitat després de les festes de Nadal per a tot el personal docent, administratiu i auxiliar de l’àmbit escolar, ja s’ha realitzat a la totalitat d’escoles rosinques.
19/01/2021 12:04 -    

D’acord amb els terminis de confinament establerts per als centres educatius (10 dies a comptar des del darrer dia de contacte, previ resultat negatiu del tests PCR practicats), la reincorporació a les classes presencials per part dels grups confinats tindran lloc els següents dies:

 

Institut Cap Norfeu: 2 grups confinats

 

- 1 classe es reincorporarà el dia 21 de gener

- 1 classe es reincorporarà el dia 26 de gener

 

Centre Escolar Empodà: 4 grups confinats

 

- 3 classes es reincorporaran el dia 25 de gener

- 1 classe es reincorporarà el dia 29 de gener

 

Escola Els Grecs: 1 grup confinat

 

- 1 classe es reincorporarà el dia 25 de gener

 

 

Pel que fa a la resta de centres educatius del municipi, llars d’infants municipal i escola d’adults, cap d’ells presenta cap contagi a data d’avui.

 

En tot el municipi, la xifra de positius per contagi de coronavirus durant els darrers 7 dies ha estat de 66 persones en total. Roses compta en el moment actual amb un índex de risc de 584,17 punts i una taxa de reproducció de l’1,09.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document