Adjudiquen les obres de l'escola Montserrat Vayreda de Roses

La Generalitat de Catalunya ha adjudicat les obres de l'edifici de l'escola Montserrat Vayreda de Roses, una escola que porta onze anys en barracons. Els treballs costaran 3.399.805,37 euros (sense IVA) i els executarà la unió temporal d'empreses Vías i Construcciones i VOPI-4. En total s'havien presentat 25 empreses a la licitació. S'espera que el nou centre ja sigui una realitat l'any 2017, posant fi a anys de reivindicacions de famílies i centre.
29/02/2016 08:30 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Edifici de 3.300 metres quadrats

 

Un cop s'enllesteixi l'obra, l'escola s'ubicarà en un edifici de 3.300 metres quadrats. Tindrà dues plantes. La planta baixa encabirà l'espai destinat a educació infantil (amb 6 aules, lavabos, aula de psicomotrocitat i magatzem) i d'educació primària (amb 12 aules, biblioteca, magatzem, lavabos i 7 aules auxiliars per a reforç, informàtica, etc), els despatxos i sales destinades a administració, professorat i AMPA, així com els espais de menjador i cuina. Per la seva banda, la planta primera acollirà els espais destinats a gimnàs i vestidors.

Ja a l'exterior de l'edifici, s'urbanitzaran porxos destinats tant a educació infantil com a primària, patis i espai de jocs, un espai d'horta i pistes esportives, amb una superfície total de 7.296 m2. La gran zona exterior es dotarà de bancs, papereres, fonts, regs i l'equipament esportiu necessari (porteries de futbol, cistelles de bàsquet, etc), així com l'arbrat que permeti dotar d'ombra els espais destinats al joc dels infants.

El termini d'execució dels treballs és de catorze mesos, amb la qual cosa el nou CEIP podrà ser una realitat al 2017.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document