Afectació Covid-19 centres educatius de Roses

Els centres educatius de Roses comptabilitzen a data d’avui, dimecres 1 de desembre, un total de 7 grups-classe confinats per Covid-19, mentre que altres 10 persones més entre alumnat, personal docent i administratiu de secundària, estan confinades individualment d’acord al protocol sanitari en cas de pauta de vacunació completa.
01/12/2021 10:49 -    

D’acord amb els terminis de confinament establerts per als centres educatius d’educació infantil i primària, la reincorporació a les classes presencials per part dels grups confinats tindran lloc els següents dies:

- Llar d’Infants Cavallet de Mar: 1 grup confinat que es reincorporarà el dia 9 de desembre

- Escola Narcís Monturiol: 2 grups confinats fins al 9 de desembre

- Escola Montserrat Vayreda: 3 grups confinats (1 torna el 3 de desembre i els altres dos el 9)

- Centre Obert: 1 grup confinat que es reincorporarà el 9 de desembre

 

En el moment actual Roses comptabilitza un índex de reproducció de 458,37 punts, mentre que la taxa de reproducció és de l’1,36. En tot el municipi, la xifra de positius per contagi de coronavirus durant els darrers 7 dies ha estat de 47 persones en total.

 

Davant el repunt de casos el regidor de Sanitat i Ensenyament de Roses, Marc Danés, fa una crida "a extremar la prevenció durant els propers dies tenint cura de les mesures d’ús de mascareta, distància i ventilació, i anima les persones que encara no s’han vacunat a fer-ho, tant per protecció personal com col·lectiva, així com per evitar mutacions i noves variants del virus".

 

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document