Aina Gelpí, Manel Pedreira, GEN Roses i Ajuntament de Roses, premiats a la Festa de la Vela Catalana

La Federació Catalana de Vela va celebrar la setmana passada la Festa de la Vela Catalana, acte que va reunir més de 400 assistents i que va tenir lloc al recinte America’s Cup Experience de Barcelona, centre de divulgació oficial de la Copa Amèrica de Vela. La festa va guardonar els èxits esportius i socials dels esportistes, dels clubs i de les escoles de la vela catalana dels anys 2022 i 2023, i també de les administracions i entitats que ho han fet possible.
06/02/2024 09:45 -    

Els reconeixements han tingut un important protagonisme del món de la vela rosinc, destacant la proclamació d’Aina Gelpí, regatista del GEN Roses, com a Millor Navegant de l’Any en la categoria femenina. Gelpí va acumular títols de campiona d’Europa i d’Espanya en classe Hansa 303 al 2023. A més, es van lliurar distincions especials a personalitats que han destacat pel seu compromís amb la vela catalana, on el rosinc Manel Pedreira, va rebre una Distinció Especial pel seu impacte extraordinari i dedicació excepcional al món de la vela.

 

GEN Roses i Ajuntament de Roses van ser reconeguts en l’apartat de desenvolupament de programes de Vela Social per la implantació al municipi del projecte Esport Blau Escolar, mentre que diferents navegants rosincs i rosinques van rebre distincions en les categories Vela Lleugera, Creuer o Campionats d’Espanya. (podeu consultar el llistat aquí).

 

A l’acte de lliurament de reconeixements van assistir l’alcalde de Roses, Josep M. Martínez, el regidor d’Esports, Miguel Ángel Muñoz, i la regidora de Joventut i Gent Gran, Ester Navas.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document