Ajuntament de Roses i ACOR col·laboren en l'impuls comercial i econòmic de Roses

Aquest migdia ha tingut lloc la signatura del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Roses i l'Associació de Comerciants de Roses (ACOR), en base al qual el consistori atorga una subvenció de 16.200 € a l'entitat per al desenvolupament de les seves activitats durant 2013. L'acord s'emmarca en la política de suport a les entitats i associacions que treballen a la població, al conjunt de les quals el consistori destinarà aquest any prop de 800.000 €.
Ajuntament de Roses i ACOR col·laboren en l'impuls comercial i econòmic de Roses

Signatura acord

02/10/2013 12:25 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El conveni signat aquest migdia entre l'alcaldessa de Roses, Montse Mindan, el regidor de Promoció Econòmica i Fires, Ambrosio Martínez, i el president d'ACOR, Miquel Gotanegra, vol garantir el suport municipal a la tasca desenvolupada per l'entitat i la continuïtat de les seves accions promocionals i d'impuls a l'activitat econòmica en el municipi.

Segons l'acord subscrit, el consistori destina a ACOR una dotació de 16.200 € que es destinarà a subvencionar part de les despeses ocasionades amb la realització de diferents accions al llarg de l'any, com ara la campanya de senyalització comercial, les fires d'estiu i d'hivern, la Festa del Mar i les campanyes promocionals del comerç rosinc que ACOR realitza durant els períodes de Nadal i d'estiu.

 

Des de L'Ajuntament es valora molt positivament la implicació dels propis empresaris i comerciants locals en la promoció i millora de l'activitat turística i comercial de Roses, tant per la bona imatge que projecta del municipi i la capacitat per atreure visitants, com per la importància que el sector té en la creació llocs de treball i en el manteniment de l'economia local.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document