Ajuts destinats a la retirada de residus de materials de la construcció que continguin amiant

En data 24 de maig, s'ha publicat al DOGC la Resolució ACC/1734/2023, per la qual s'obre una convocatòria d'ajuts destinats a la retirada de residus de materials d’aïllament i de la construcció que continguin amiant, així com a instal·lacions d'autoconsum fotovoltaic en cobertes afectades.
31/05/2023 11:22 -    

La finalitat de la subvenció és promoure i fomentar la retirada de residus de materials d'aïllament i de la construcció que continguin amiant, i procurar que aquesta s'efectuï en les òptimes condicions, amb la finalitat última de millora ambiental i de la minimització del risc que aquest material comporta per a la salut pública.

 

Les bases reguladores de la convocatòria són les publicades a la Resolució ACC/1435/2023 (vegeu també la correcció d'errades posterior).

S'estableixen dues línies d'ajuts, segons els annexos I i II:

 

Línia 1 - Dotació de 10.000.000 €

 

Ajuts per fomentar la retirada de residus de materials d'aïllament i de la construcció que continguin amiant, destinats als propietaris de béns immobles que impulsin el seu desamiantatge, ja siguin persones físiques o jurídiques, públiques o privades, i comunitats de veïns.Línia 2 - Dotació de 40.000.000 €


Ajuts per fomentar la
retirada de residus de cobertes que continguin amiant i la seva substitució i, complementàriament, la instal·lació d'autoconsum.

 

Tota la informació a:  https://residus.gencat.cat/ca/consultes_i_tramits_-_nou/subvencions/amiant/

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document