Àlex Florensa atura a Roses el seu recorregut a peu per Catalunya i fa dues xerrades sobre addicions

Els alumnes de primer curs de batxillerat de l’Institut Cap Norfeu de Roses han assistit aquest matí les dues xerrades que el director de l’Associació Eines, Àlex Florensa, ha realitzat el centre. Florensa, terapeuta Màster en Drogodependències i Màster en psicologia clínica, es dedica des de fa 10 anys al tractament d’addicions i recorre Catalunya oferint activitats per donar a conèixer la seva experiència personal com a addicte rehabilitat.
21/05/2021 12:30 -    

La visita a Roses s’emmarca en el projecte "Transeines", consistent en un circuit per tot el territori català que Àlex Florensa va iniciar el passat 17 d’abril i s’allargarà fins al 5 de juny, al llarg del qual caminarà un total de 1.200 quilòmetres oferint xerrades sobre addicions a nombrosos municipis per on passa el seu recorregut.

 

 

En l’activitat que ofereix als instituts, Florensa explica a l’alumnat les seves vivències i les diferents causes que originen la drogoaddicció, des d’una vessant personal basada en la seva experiència com ex-alcohòlic i en el seu procés de rehabilitació. L’activitat a Roses ha comptat amb el suport de l’Àrea d’Acció Social de l’Ajuntament de Roses.

 

 

Des de l’Associació Eines que presideix, ubicada a Sant Cugat del Vallés, s’ofereix atenció i assessorament personalitzat a qualsevol tipus d’addicció o dependència a l’alcohol, coaïna, heroïna, pastilles, haixix o tabac.

 

 

Enguany arriba a la tercera edició de la Transeinescat, activitat que els dos primers anys ha desenvolupat en companyia dels pacients del centre i que en aquesta ocasió realitza en solitari a causa de la pandèmia.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document