"Alguns dies d’ahir", un viatge emocional i polític ambientat en els fets de l’octubre de 2017, arriba al TMR

El proper dissabte, 10 d’abril, el Teatre Municipal de Roses ofereix la representació de l’obra "Alguns dies d’ahir", un retrat de la vida d’una família catalana durant els mesos políticament més impactants de la història recent catalana: setembre i octubre del’any 2017. Les entrades estan a la venda a rosescultura.cat.
07/04/2021 13:50 -    

L’obra, escrita pel dramaturg Jordi Casanovas i dirigida per Ferran Utzet, compta amb la interpretació de Míriam Iscla, Abel Folk, Marta Ossó i Francesc Cuéllar per narrar una història que gira entorn l’escenari d’una llar familiar on, aparentment, roman en calma. Poc a poc, però, afloraran una sèrie de pensaments que desestabilitzaran la serenitat i bon ambient dels seus components.

 

La família Font veu capgirada la seva quotidianitat amb els fets polítics que s’esdevenen a Catalunya durant els mesos de setembre i octubre de l’any 2017. La Rosa, el Jaume i els seus fills, la Laura i el Jofre, es retrobaran al menjador de casa seva en cinc ocasions.


Cinc “dies després” en els quals compartiran els dubtes, les preguntes, els anhels i els patiments que els va provocant tot allò que se succeeix als carrers. Al voltant de la taula, tots ells aprendran a comprendre els pensaments i les postures dels altres, faran tot l’esforç possible per conversar i per entendre’s, i hauran de trobar la manera de perdonar les faltes i guarir les ferides d’aquest llarg viatge emocional i polític.


La representació tindrà lloc al TMR dissabte 10 d’abril a les 20 h. Les entrades (15 €) ja es poden adquirir online a la web de rosescultura.cat, o bé a les taquilles del teatre els dijous i divendres de 12 a 14 h i el mateix dia de l’espectacle una hora abans de l’inici.


Tenen descompte els titulars del carnet Club Roses Cultura, carnet jove i carnet de jubilitat. Entrada gratuïta per als menors de 16 anys acompanyats per un adult i per a les parelles lingüístiques de Roses.


  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document