Alumnes de batxillerat de Roses participen en una sessió teòrico-pràctica d’experimentació científica

Ahir, dimecres 24 de febrer, els alumnes de Batxillerat dels instituts de Roses van participar en una sessió teòrica pràctica impartida per professorat de la Facultat de Ciències de la Universitat de Girona, que va tenir lloc al Teatre Municipal. L’acte s’emmarca en la celebració de la Jornada de la Ciència de Roses, que enguany celebra la seva tercera edició.
25/02/2021 11:57 -    

55 alumnes de 1r i 2n de batxillerat dels instituts Cap Norfeu, Illa de Rodes i Centre Escolar Empordà, van participar durant el primer trimestre d’aquest curs en la gravació d’un vídeo divulgatiu on realitzaven i explicaven un total de 15 experiments científics, que a partir d’aquest mes de gener, és visionat a l’aula i emprat com a material educatiu pels alumnes de 6è de totes les escoles de la població. Amb aquesta fórmula, el Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament ha pogut donar continuïtat, adaptant-se a les mesures necessàries per la situació epidemiològica, a la celebració de la Jornada de la Ciència de Roses, realitzada els anys anteriors de manera presencial amb gran èxit i molt bona valoració per part de tots els centres educatius.

 

 

Ahir, l’alumnat que han enregistrat els diferents experiments, van poder participar en una interessant sessió teòrico-pràctica impartida pels professors Josep Duran i Aitami del Departament de Química de la Facultat de Ciències de la Universitat de Girona, a partir de la qual van poder ampliar els seus coneixements químics, així com comprovar la seva aplicació amb la realització d’experiments, que en aquesta ocasió van poder gaudir com a públic.

 

 

 

La Jornada de la Ciència s’emmarca dins la programació anual que ofereix cada curs el Pla Educatiu d’Entorn de Roses i ha suposat la coordinació dels tres centres de secundària de Roses que anualment celebraven jornades o activitats científiques (Institut Cap Norfeu, Illa de Roses i Centre Escolar Empordà), ampliant els seus continguts i convertint-la en una activitat comunitària.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document